CSV 2004 Tomis revine în campionatul intern, contra celor de la Alba Blaj

de Andrei ALDEA Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013 180
Întoarsă din Rusia, după în-frângerea suferită la Omsk în Cupa CEV, campioana României la volei feminin, CSV 2004 Tomis, și-a încheiat parcursul în competițiile europene și se va concentra întrutotul pe campionatul intern și Cupa României. 
Astfel, "sirenele" au programată, sâmbătă, partida contând pentru etapa a XIV-a a Diviziei A1, contra CS Volei Alba Blaj, la Sala Sporturilor, începând cu ora 20.00.
"După ce echipa noastră a terminat campania internațională a acestui sezon, oprindu-se în sferturile de finală ale Cupei CEV, reluăm întrecerile pentru campionatul intern și cupă. Meciul cu echipa din Blaj este foarte dificil. Această formație nou-promovată fiind revelația sezonului. O echipă unde joacă fosta jucătoare a Constanței, Sherisa Living-ston, o atacantă de excepție. Poate să fie un adversar redutabil pentru oricine, în așa fel încât tratăm meciul cu maximă seriozitate. Dificultatea partidei este amplificată și de faptul că fetele noastre s-au întors din Siberia, unde au disputat partida cu Omnichka, de abia astăzi după masă (n.r. - vineri)", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CSV 2004 Tomis Constanța, Costinel Stan.
Iată programul celorlalte partide din etapa a XIV-a: SCMU Craiova - CS Știința Bacău (16.00, în direct pe Digi Sport), CSM Sibiu - VC Unic Piatra Neamț (16.00), CSU Târgu Mureș - U. Cluj (18.00). CSM București stă în această rundă iar meciul CSM Lugoj - CS Dinamo București a fost reprogramat pe 28 ianuarie.
În clasament, CSV 2004 Tomis se află pe poziția a doua, cu 28 de puncte, după liderul CS Știința Bacău, cu 30 de puncte.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei