Divizia A1 la volei masculin / feminin CVM Tomis e pe cai mari, "sirenele" - de tot râsul!

de Cuget Liber Luni, 11 Noiembrie 2013 164
Echipa CVM Tomis a câștigat, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-21, 25-20), partida cu Știința Explorări Baia Mare, susținută, sâmbătă, la Constanța, întâlnire contând pentru etapa a cincea a Diviziei A1 la volei masculin. Iată și celelalte rezultate ale rundei: Phoenix Șimleu Silvaniei - Arcada Galați 3-0, ACS Volei Municipal Zalău - U Cluj 3-0, SCM U Craiova - LPS Piatra Neamț 3-0, CSM Agronomia București - Dinamo București 0-3. Unirea Dej a stat. Etapa viitoare (miercuri, 13 noiembrie), CVM Tomis va susține, pe teren propriu, marele derby cu ACS Volei Municipal Zalău, o victorie urmând a o readuce pe locul întâi în clasament. Dacă băieților le merge de minune în campionatul intern, în schimb, "sirenele" sunt în mare suferință. CSV 2004 Tomis a pierdut și meciul cu Penicilina Iași, disputat, sâmbătă, în deplasare, în cadrul etapei a șasea a Diviziei A1 la volei feminin. Echipa constănțeană a bifat un "clasic" 0-3 (18-25, 13-25, 23-25) și este pu- țin probabil ca, în actuala stagiune și în actuala for-mulă, să poată reuși o vic-torie.
Iată și celelalte rezultate ale rundei: Dinamo Bucu-rești - SCM U Craiova 3-0, Știința Bacău - VC Unic LPS Piatra Neamț 3-0, Rapid București - CSM București 0-3, CSM Târ-goviște - CSU Medicina CSS Târgu Mureș 3-2, CSV Alba Blaj - CSM Lugoj 3-0.
Etapa viitoare (miercuri, 13 noiembrie), CSV 2004 Tomis va juca, la Constanța, cu Știința Bacău. (O. A.)
Taguri

Comentează știrea

suporter
11 noiembrie 2013
asta-i diferenta

intre o echipa cu bani si una fara bani...cand s-au dat bani si pentru echipa de fete, rezultatele au fost pe masura, mult peste ale baietilor...dar, asa-i in viata, pentru unii muma si pentru altii ciuma...sper sa sa intoarca roata odata si odata ...

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei