Debut cu stângul pentru FC Farul în campionat: 0-2 cu Sportul Studențesc/ Galerie foto

de Andrei ALDEA Luni, 03 Septembrie 2012 1097
"Marinarii" au debutat cu stângul în noul sezon al Ligii a II-a, pierzând categoric, 0-2 (0-1), în fața proaspetei retrogradate din primul eșalon, Sportul Studențesc. Farul mai are încă mult de muncă până să-și revină din șocul financiar prin care trece. Alb-albaștrii au prezentat un joc slab, iar antrenorul Ion Barbu va trebui să găsească o soluție cât mai repede, pentru a rezolva problemele de joc.
Sportul Studențesc a demonstrat că, în cazul în care echipa adversă greșește, nu va ezita să profite. Novac a confirmat această teorie, în minutul 20, când Băjan a clacat în defensivă, iar scorul a fost deschis. Tot în urma unei greșeli, de această dată a lui Țabără, care a faultat în interiorul propriului careu, "studenții" au primit un penalty, transformat de Ghinga (min. 73) în al doilea gol al partidei.
"Din păcate, am început cu stângul noul sezon. Am întâlnit o echipă bine organizată, care ne-a bătut la posesie. Am pierdut pe două greșeli personale. Îmi cer scuze suporterilor, am pierdut o bătălie, dar războiul nu s-a terminat. Sperăm să învățăm din greșeli și să ne revenim cât mai repede. Îmi asum tot ce s-a întâmplat la meci. Nu pot să fiu mulțumit de niciun jucător și, în mod categoric, vor fi schimbări în formula de start pentru următoarele etape. Este o presiune, suntem Farul și lumea așteaptă să fim în Liga I, dar, din păcate, asta este situația. Încerc să fac tot ce este posibil să fie bine pentru acest club", a declarat, la finalul partidei, antrenorul Ion Barbu.
FC Farul: Curcă, Băjan, Stegaru, Țabără, V. Sandu, Ivanovici (min. 55, Stoianof), Buzea, Bîrlădeanu (min. 81, Ghenciu), Coteanu (min. 61, D. Popa), M. Matei, S. Chițu. Sportul Studențesc: Ormenisan, Beta, Lung, Lazăr (min. 90+2, Mărgărit), Ghinga, Șerban, Nistor (min. 90+1, S. Ciobanu), Petrache, Dobre (min. 66, Barbu), Novac, Farmache.
Taguri

Comentează știrea

suporter FC Farul
3 septembrie 2012
Mijlocasi pasatori la echipa !!!

FC Vaslui il are pe Lucian Sanmartean, noi de ce nu avem un mijlocas pasator ???

Paul
3 septembrie 2012
Comparatie

FC Vaslui il are pe Porumboiu, noi de ce ii avem pe Marian si Giani...pestele de la cap se-mpute!!

Răspuns la: Mijlocasi pasatori la echipa !!!
Adăugat de : suporter FC Farul, 3 septembrie 2012
FC Vaslui il are pe Lucian Sanmartean, noi de ce nu avem un mijlocas pasator ???
ct
3 septembrie 2012
ct

are dreptate orasul ct are un prmar drogat si un presedinte cjc betiv

un Farist adevarat
3 septembrie 2012
de ce nu spuneti adevarul?

Adevarul este ca si arbitri ne fura, chiar pe propriul teren. Este o coalitie anti-Farul in fotbalul romanesc, alfel nu se explica ca un fault foarte clar ramane nesanctionat, in primele minute ale partidei, iar portarul Sportului trebuia evident eliminat, ca ultim aparator! De ce arbitrii inchid ochii cand vine vorba de Farul? Aaa, echipa nimanui! Un alt adevar este ca si antrenorul principal al Farului nu prea stie pe ce lume se afla! Prima inlocuire de jucator a fost scoaterea din teren a unuia din cei mai buni jucatori, Ivanovici, inlocuit cu unul care a pierdut toate mingiile de care a beneficiat! Lasa-ne Barbule, pana nu retrogradam in C! Du-te si dormi linistit, adormitule! Plus ca pasaroiul dintre buturi e de mult iesit din forma sportiva! out cu neputinciosii!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei