Dinamo, aproape de un nou transfer. Fotbalistul vizat este un atacant din Kosovo cu meciuri în națională

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 09 Februarie 2024 120
Dinamo a ajuns „lanterna roșie” din Superliga României după înfrângerea cu FCU Craiova 1948, scor 1-2, iar echipa din Ștefan cel Mare vrea să mai întărească lotul.
Este vorba despre un atacant din Kosovo, pe numele său Astrit Selmani (26 de ani), cu selecții la naționala țării sale.
„Câinii” au realizat nu mai puțin de șase transferuri în această iarnă, după ce i-a adus pe Georgi Milanov (31 de ani), Darko Velkovski (28 de ani), Domagoj Pavicic (29 de ani), Eddy Gnahore (30 de ani), Dorin Răilean (30 de ani) și Petru Neagu (24 de ani).
Conducerea grupării din Șoseaua „Ștefan cel Mare” se pare că este aproape de a mai bifa un transfer, după două tentative eșuate, dar și după o scurtă perioadă în care echipa a avut interdicție la transferuri.
Selmani poate ajunge la Dinamo mai ales că este liber de contract după ce în ianuarie s-a despărțit de israelienii de la de Hapoel Beer Sheva, susține fanatik.ro.
Astrit Selmani e născut în Suedia, acolo unde şi-a petrecut o bună parte din carieră. În vara anului 2022, kosovarul a fost cumpărat de Hapoel Beer Sheva de la Hammarby pentru suma de un milion de euro.
Se pare că Selmani s-a interesat la conaționalii săi de la Rapid despre starea în care se află Dinamo, iar referințele au fost foarte bune.
Astrit Selmani a debutat în 2021 în naţionala statului Kosovo pentru care a bifat cinci selecţii şi a marcat un gol. Ultimul meci în prima reprezentativă l-a disputat în 2022.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei