Direcția de Sport, prima întâlnire cu ONG-urile pe 2014

de Ovidiu ADRIAN Vineri, 21 Martie 2014 106
DJST Constanța a reînceput întâlnirile cu reprezentanți ai ONG-urilor locale ce au ca scop inițierea de dezbateri cu privire la diferite proiecte, inițiative, probleme și alte aspecte care țin de fenomenul nonguvernamental de tineret. Astfel, zilele trecute a avut loc prima ședință pe anul 2014. Au fost dezbătute aspecte legate de "Școala Altfel", "Săptămâna Națională a Voluntariatului", "Jandarmeria pe înțelesul tuturor", au fost discutate proiecte privind ucenicia la locul de muncă, noile aspecte privind legea voluntariatului și impactul juridic ce reiese din adoptarea noilor prevederi.
În egală măsură, accentul s-a pus și pe campania de sensibilizare și conștientizare cu privire la aspecte ce țin de implicarea cetățenilor în comunitate și despre ceea ce presupune democrația participativă – "Tinerii contează, tinerii votează", dar și idei și proiecte ce vor avea ca temă realizările Ing. Anghel Saligny, și altele.
Un moment important din cadrul întâlnirii a fost intervenția susținută de reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi privind derularea campaniei naționale de informare, prevenire și dialog social "Jandarmeria pe înțelesul tuturor". În acest sens, au fost prezentate succint obiectivul proiectului și aspectele referitoare la prevederile legale care reglementează modul de desfășurare a adunărilor publice. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei