Doliu în sportul constănțean. A murit Cristian Bărbulescu

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 11 Noiembrie 2019 515
Tragedie în sportul constănțean. Fostul handbalist Cristian Bărbulescu s-a stins din viață, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 9 noiembrie, în timp ce se afla la volanul mașinii sale. 

Potrivit prietenilor, sportivul a fost împreună cu familia la târgul care se desfășoară, zilele acestea, la Pavilionul Expozițional, iar la plecare, după ce s-a urcat la volanul autoturismului, i s-a făcut rău. Imediat, apropiații au alertat autoritățile, dar cadrele medicale ajunse la fața locului nu au putut să facă nimic pentru a-i salva viața. Din primele informații, se pare că fostul handbalist a fost răpus de un infarct. De altfel, bărbatul avea probleme cardiace de mai multă vreme. 
Împrejurările în care s-a stins sportivul constănțean au fost descrise pe o rețea de socializare, o martoră arătând că ambulanța ar fi ajuns după aproximativ 20 de minute, timp în care puțini dintre cei prezenți în parcarea pavilionului i-au sărit în ajutor celui aflat în suferință. 

Au fost sesizați și polițiștii Secției 1, care au demarat o anchetă; din primele cercetări, s-a stabilit că trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență. 

Trupul neînsuflețit a fost depus, ieri după-amiază, la "Casa Albastră", iar înmormântarea urmează să aibă loc, mâine, la Cimitirul Central. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei