Preliminariile EURO 2023 la tenis de masă Echipele României, în pas de „defilare” către turneul final din Suedia

de Sorin MIHALACHE Marţi, 31 Ianuarie 2023 89
Naţionalele de tenis de masă ale României susţin, miercuri, 1 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, partide contând pentru grupele de calificare la Campionatele Europene de la Malmo 2023.
Loturile tricolore de seniori au o linie de clasament perfectă, cu victorii pe linie în preliminarii, astfel că, la ora actuală, putem vorbi despre o prezenţă certă la turneul final din Suedia (10-17 septembrie).
Primele care vor intra la masa de joc sunt fetele, reprezentativa pregătită de constănţeanul Viorel Filimon şi Mihaela Şteff urmând a înfrunta, de la ora 16.00, formaţia Ungariei. Constănţeanca Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Andreea Dragoman şi Adina Diaconu vor apăra culorile ţării noastre, într-o întâlnire de 1 solist. 


La masculin, naţionala României îi are în componenţă pe Cristian Pletea, de la CSM Constanţa, Ovidiu Ionescu şi Hunor Szocs, conduşi de pe margine de antrenorii Andrei Filimon, din Constanţa, şi Ionuţ Seni. Adversari le vor fi jucătorii din Slovenia, într-un duel programat să înceapă la ora 19.00.
Meciurile vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Tenis de Masă, pe canalul de YouTube al FRTM, dar şi pe ETTU TV.
XXX
Naţionalele României au fost repartizate, conform clasamentului european, în Grupele A, în prima etapă, de unde primele două clasate din cele şase grupe se califică direct la Campionatul European. Meciurile se desfăşoară în sistem tur-retur. Echipele clasate pe locul al treilea vor juca meciuri suplimentare de calificare, în etapa a doua a grupelor. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei