Eliza Samara strălucește! Constănțeanca a câștigat Liga Campionilor

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 05 Aprilie 2023 915
Două românce s-au înfruntat în competiția europeană care și-a disputat azi manșa secundă a finalei, Elizabeta Samara și Adina Diaconu, prima reușind să cucerească trofeul.
Echipa Elizei, KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, a câștigat cu 3-0 astăzi, nelăsând nicio șansă de a întoarce finala adversarelor de la Metz TT, acolo unde joacă Adina Diaconu. Team-ul polonez câștigase și în tur, în Franța, tot cu 3-0.
Team-ul polonez câștigase și în tur, în Franța, tot cu 3-0.

Suspansul manșei retur s-a risipit după primul meci, în care Diaconu a fost învinsă în trei seturi de Ying Han, 11-6, 11-8, 11-9. A urmat o altă victorie, 3-1, a lui Xiaoxin Yang în fața Mariiei Tailakova, 11-2, 15-13, 7-11, 11-7.
Elizabeta Samara a închis conturile cu un sec 3-0 (7, 8, 8) contra lui Pauline Chasselin. La final, s-a bucurat moderat, ea, colegele și antrenorii manifestându-se mai zgomotos când au salutat publicul, apoi pe podium, după ce au primit trofeul, medaliile și s-a intonat melodia ”We Are the Champions” a trupei Queen.

Samara a mai cucerit trofeul în trei rânduri, prima dată în 2015, când era la Fenerbahce, apoi în 2019 și 2022 cu actuala echipă. "Mereu este important să câștigi astfel de competiții. Îți demonstrează valoarea și dau bine la CV", a declarat Eliza, în timp ce Adina a spus că "pentru noi este o mare realizare că am ajuns în finală, suntem surpriza competiției".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei