Emoții mari! Tricolorii își află adversarii de la EURO 2016

de Sandra MIHĂILĂ Sâmbătă, 12 Decembrie 2015 146
Sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 19.00, la Paris, va avea loc tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de fotbal de anul viitor. Evenimentul va fi transmis în direct la Dolce Sport. 

Cele 24 de reprezentative au fost împărțite în patru urne, astfel: Urna 1: Spania, Germania, Anglia, Portugalia, Belgia; Urna 2: Italia, Rusia, Elveția, Austria, Croația, Ucraina; Urna 3: Cehia, Suedia, Polonia, ROMÂNIA, Slovacia, Ungaria; Urna 4: Turcia, Irlanda, Islanda, Țara Galilor, Albania, Irlanda de Nord. 

Franța a fost repartizată automat, în calitate de țară gazdă, pe primul loc al Grupei A. Prima dată vor fi extrase și repartizate, pe rând, în grupe, de la B la F, echipele din prima urnă, urmând ca apoi să fie extrase reprezentativele din urna a 4-a, repartizate în ordine de la A la F, pe o poziție care, de asemenea, va fi trasă la sorți. Aceeași procedură va fi repetată și în cazul selecționatelor din urnele a treia, respectiv a doua.

Taguri

Comentează știrea

lorica
2 ianuarie 2016
oferta

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:  [email protected]

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei