Farul poate da lovitura în această vară. "Perla" lui Hagi, pe radarul unui antrenor uriaș din Serie A

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 23 Iunie 2023 545
Adrian Mazilu (17 ani) ar putea prinde transferul carierei în această vară, iar Farul Constanța poate da o lovitură importantă pe piața transferurilor.
Fotbalistul care a impresionat în sezonul recent încheiat la Farul, echipa care a devenit campioană a României, este urmărit la EURO 2023 U21 de echipe importante din Serie A.
Mazilu a fost rezervă la meciul de debut la turneul final, scor 0-3, contra Spaniei. Emil Săndoi l-a trimis în teren pe fotbalistul Farului abia în minutul 72, în locul lui Louis Munteanu.
Scouterii italieni au fost prezenți pe Stadionul Steaua pentru a-l urmări la treabă pe Mazilu. Conform PlaySport, echipele interesate de Mazilu sunt Fiorentina, AS Roma și Bologna, iar Gică Hagi i-ar fi stabilit deja prețul de transfer. Se pare că Hagi vrea să obțină în schimbul perlei sale nu mai puțin de șapte milioane de euro, chiar dacă Mazilu are doar 17 ani.
Astfel, Adrian Mazilu poate ajunge la AS Roma sub comanda lui Jose Mourinho, cel considerat unul dintre cei mai buni antrenori din lume, sau îi poate deveni din nou coechipier lui Louis Munteanu, care va juca la Fiorentina în următoarea stagiune.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei