Învinsă la scor de neprezentare la Galați FC Farul vrea să se răzbune pe CF Brăila

de Cuget Liber Sâmbătă, 28 Aprilie 2012 445
FC Farul vrea să-și cosmetizeze imaginea în fața fanilor după înfrângerea la scor de forfait suferită miercuri, la Galați, scor 0-3 în fața echipei locale Dunărea. Cel mai bun prilej pentru a face acest lucru este chiar meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu CF Brăila.
Contactat de "Cuget Liber", antrenorul principal al "marinarilor", Ion Barbu, le-a cerut scuze suporterilor pentru modul în care jucătorii săi s-au prezentat la meciul cu Dunărea și a făcut un apel la fani să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru a ajuta echipa să se impună.
"În primul rând, vreau să-mi cer scuze tuturor suporterilor pentru rezultatul rușinos de miercuri. Îmi asum înfrângerea, pentru că eu sunt acum principal și răspund de rezultatele obținute de echipa mea. Știu că fanii sunt supărați pe noi și au tot dreptul să fie așa, însă le promit că sâmbătă vom face tot ce ne stă în putere să obținem maximum de puncte și să ne spălăm de păcate. Îi rog din suflet să lase supărarea pricinuită de rezultatul meciului cu Dunărea și să vină să îi încurajeze pe băieți. Jucătorii au nevoie de suporteri în aceste momente grele și sper ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion și să demonstreze tuturor că, în Constanța, doar Farul contează! Ne așteaptă un meci foarte greu, în fața unui adversar care a câștigat în ultima etapă și care va veni la Constanța cu un moral bun. Îmi doresc foarte mult să reușim să câștigăm acest meci, mai ales că, pentru mine, este primul în calitate de antrenor principal al echipei mele de suflet în fața propriilor suporteri; o victorie valorează mai mult decât orice altă victorie pe care o vom obține mai târziu. Suntem obligați să câștigăm pentru a nu ne agrava și mai mult situația din clasa-ment", a declarat Ion Barbu.
Tehnicianul a precizat și care sunt problemele de lot pe care le are înaintea meciului cu CF Brăila.
"Nu voi putea conta pe serviciile lui Sorin Paraschiv și Lucian Dobre, care sunt în continuare accidentați. Acestora li se adaugă Robert Stăncioiu și Ionuț Călin, care, din motive numai de ei știute, nu s-au mai prezentat la antrenamente și nu fac parte din lot. Vestea bună este revenirea lui Costel Nițescu; deși a luat roșu direct în meciul cu Săgeata Năvodari, el a fost suspendat o singură etapă", a mai spus Barbu.
v v v
Partida FC Farul - CF Brăila, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii a II-a la fotbal, se joacă sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadion "Farul" din Constanța. Înaintea acestei etape, FC Farul ocupă locul 10 în clasament, cu 31 de puncte, în timp ce adversarii ocupă locul 5, cu 38 de puncte. În tur, scorul a fost egal, 1-1. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei