FC Viitorul tratează cu atenție partida cu CSMS Iași

de Andrei ALDEA Luni, 24 Septembrie 2012 271
FC Viitorul va disputa, astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul "Farul", partida contra fostei colege din Liga a II-a, CSMS Iași, meci contând pentru a IX-a etapă a Ligii I.

Antrenorul constănțenilor, Cătălin Anghel, nu-și subestimează adversarul, chiar dacă acesta se află în subsolul clasamentului, și va trata cu mare atenție meciul cu Iași. 
"Va fi un meci deosebit de important și, bineînțeles, foarte greu. În mod normal, suntem favoriți, pentru că jucăm pe teren propriu, însă va trebui să facem un meci bun și să arătăm că suntem o echipă omogenă. Din punctul nostru de vedere, trebuie scoase în evidență unele lucruri despre echipa pe care o întâlnim, pentru că, la prima vedere, toată lumea gândește că aceasta este o echipă aflată în subsolul clasamentului, însă vreau să vă readuc aminte că Iașiul a făcut egal la Cluj, cu CFR, iar la Bistrița a luat gol foarte greu. A făcut egal cu Petrolul, deci a luptat în toate meciurile și a făcut un joc bun. Astfel, trebuie să ne dăm seama că nu va fi un meci ușor", a declarat Cătălin Anghel. 
În opinia celor de la Viitorul, prezența spectatorilor constănțeni la meci va juca un rol important în evoluția echipei, astfel că, astăzi, sunt așteptați cât mai mulți iubitori ai fotbalului la stadion.
"M-a surprins publicul constănțean la meciul cu Vaslui, pentru că la ora la care a fost programat, nu mă așteptam să vină așa de multă lume. Sper din tot sufletul că acestor oameni le este foame de fotbal, să vină în număr cât mai mare la stadion și să facă o atmosferă așa cum au făcut-o și cu Vasluiul. Avem foarte mare nevoie susținerea suporterilor", ne-a mai spus Anghel.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei