FCV Farul Constanţa, donaţie pentru victimele cutremurului din Turcia

de Sorin MIHALACHE Marţi, 14 Februarie 2023 181
În urma cutremurului devastator care a zguduit Turcia la 6 februarie, o delegaţie a FCV Farul, formată din managerul tehnic Gheorghe Hagi şi preşedintele Gheorghe Popescu, a vizitat Ambasada Turciei în România, pentru a se întâlni cu Excelenţa Sa, ambasador Ozgur Kivanc Altan.
Cu acest prilej, oficialii clubului constănţean au transmis, încă o dată, susţinerea şi compasiunea faţă de poporul turc în aceste momente dificile şi au oferit o donaţie în valoare de 50.000 euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului.
XXX
Handbalistul turc Cemal Kutahya (32 de ani), fost jucător la CSU din Suceava în sezonul 2021-2022, a fost găsit mort sub dărâmăturile casei sale, în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost identificate, din păcate, şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în cinci luni.
„Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naţionale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya. Condoleanţele noastre! Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes ţara noastră la cel mai înalt nivel. Mulţumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita!”, a transmis Federaţia Turcă de Handbal.
După despărţirea de echipa suceveană, interul dreapta s-a întors în ţara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei