Final de coșmar! România, învinsă de Muntenegru, la Mondialele de handbal feminin

de Mircea GHIȚĂ Joi, 05 Decembrie 2019 181
Echipa națională feminină de handbal a României a avut parte, ieri, de o partidă de coșmar în Grupa C a campionatului Mondial din Japonia. 

Tricolorele au înfruntat selecționata Muntenegrului, o formație redutabilă, care are foarte multe jucătoare de top în componența lotului. România a început foarte bine meciul. Cristina Neagu și-a arătat clasa încă din primele minute și a penetrat poarta adversă cu aruncări spectaculoase, iar Iulia Dumanska a sărit din bară în bară și a pus lacăt la poartă în mai multe momente. 
La pauză tabela, arăta 12-11 pentru România, care avea prima șansă la victorie. În partea a doua, fetele antrenate de Thomas Ryde au început la fel de bine și s-au desprins la 21-17. Din acel moment, muntenegrencele au trecut la controlul partidei și au înscris șapte goluri consecutive. În cele din urmă, s-a terminat 27-26 pentru Muntenegru, echipă care obține a treia victorie consecutivă în Grupa C și care are, practic, asigurată calificarea în grupele principale. 

România se află pe locul 4 în Grupa C, cu 4 puncte, și urmează să joace, vineri, 6 noiembrie, meciul decisiv cu Ungaria pentru calificarea în grupele superioare. Partida va avea loc cu începere de la ora 12:00, ora României, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei