Floreta de aur! Raluca Văcărașu aduce titlul pentru CS Farul

de Sorin MIHALACHE Sâmbătă, 06 Februarie 2016 221
Evoluție foarte bună pentru cele trei sportive de la CS Farul Constanța care au participat la întrecerile Campionatului Național de floretă, feminin-cadeți, competiție desfășurată, timp de două zile, la Satu Mare. 

La individual feminin, Raluca Văcărașu a cucerit titlul de campioană a României, Raluca Drăghici și-a adjudecat medalia de bronz, iar Teodora Băloiu s-a clasat pe locul 9. 

Seria asalturilor de succes ale Farului a continuat și în concursul pe echipe, unde gruparea de la malul mării a intrat în posesia medaliei de argint, prima poziție în ierarhia finală fiind ocupată de Steaua București. 

Antrenoarea de la CS Farul a celor trei performere este Mihaela Ion. Fetele se pregătesc la București, împreună cu lotul național. De menționat faptul că, de pregătirea Ralucăi Văcărașu s-a ocupat, până la pensionare, profesorul Horia Gheorghe. 

"Sunt rezultate foarte bune, chiar peste așteptări. Cel puțin în ultimii cinci ani, scrima constănțeană a fost într-un con de umbră, dar iată că, de data aceasta, cadeții au luat medalii și perspectiva se arată mai mult decât interesantă", a declarat, pentru "Cuget Liber", expertul sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu. 

Pentru Raluca Văcărașu și Raluca Drăghici, urmează un test foarte important: participarea la Campionatele Europene de cadeți, care se vor desfășura, în perioada 29 februarie - 6 martie, în Serbia, la Novi Sad.

Taguri

Comentează știrea

Dr Dumitru
15 februarie 2016
Sorin, suna-ma, te rog

Multumesc

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei