Florin Prunea: "Bine că suporterii nu au intrat în autocar. Probabil ne-ar fi linșat"

de Cuget Liber Sâmbătă, 17 August 2019 120
​Eșecul cu Chindia Târgoviște a declanșat un război intern și mai aprins în relația club – suporteri, la Dinamo. Imediat după meci, când jucătorii "câinilor" au plecat de la stadionul din Ploiești, fanii au atacat autocarul.

Povestea a fost relatată de Florin Prunea.

"Nu credeam niciodată că putem trăi așa ceva într-o țară europeană. Ne-a fost încercuit autocarul, nu am avut pe unde să plecăm. Șoferul a întors la Balotești și a oprit în fața Poliției, a claxonat, dar nu era nimeni. Atunci ne-am dat seama că e grav. Am ajuns la Săfica și am sunat la 112 și a venit cineva. Bine că suporterii nu au intrat în autocar. Probabil ne-ar fi linșat. Fac un apel către autorități. Probabil că dacă va mai exista un alt episod, atunci se va întâmpla ceva rău.

O parte dintre suporterii care au atacat vestiarul, au fost la mine în birou acum ceva timp. Am vorbit cu ei, mi-au spus că au familii și că nu sunt huligani. Dar aseară nu i-am recunoscut", a declarat oficialul lui Dinamo la DigiSport.

Încă din timpul meciului, suporterii au început să își arate nemulțumirile. După ce au scandat din nou împotriva lui Ionuț Negoiță și a lui Bogdan Bălănescu, fanii dinamoviștilor au aruncat și câteva fumigene în teren, jocul fiind oprit pentru aproximativ un minut. 

Un moment tensionat a avut loc în apropierea minutului 70, la scorul de 3-1 pentru Chindia, când fanii veniți de la Târgoviște au ironizat gruparea bucureșteană, scandând "B-ul, B-ul!". Imediat, fanii lui Dinamo au încercat să spargă bariera făcută de stewarzi, s-au împărțit pumni și picioare, însă jandarmii au intervenit rapid, iar lucrurile au rămas sub control.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei