Fotbal / A întors situaţia! Universitatea Craiova e în play-off-ul Europa Conference League, după 3-0 cu Zaria

de Sorin MIHALACHE Vineri, 12 August 2022 150
Echipa Universitatea Craiova s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League la fotbal, după ce a reuşit o victorie categorică, scor 3-0 (1-0), în partida cu Zaria Lugansk (Ucraina), disputată pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, contând pentru manşa secundă din turul al treilea preliminar.
Golurile Universităţii au fost marcate de Raul Silva (min. 5), Ştefan Baiaram (min. 53) şi Nicuşor Bancu (min. 57).
În meciul din manşa tur, disputat în Polonia, Zaria câştigase cu 1-0.
„Sunt mulţumit de calificare. Aşteptam golul de 2-0, pentru că am avut emoţii că am putea să ne pierdem firea. La 3-0 au fost momente când chiar le-am sugerat jucătorilor să rămână în continuare concentraţi şi să mutăm posesia pe jucătorii care erau proaspeţi şi nu pe cei care consumaseră multă energie.
Înaintea meciului le-am spus jucătorilor că, indiferent de rezultat, oamenii vor să vadă un singur lucru: atitudine. Trebuie să laşi pe teren tot ce ai mai bun din tine până la ultima picătură de energie, pentru că rezultatul e în mâinile lui Dumnezeu, nu îl ştie nimeni dinainte. Dar atitudinea şi determinarea trebuie să rămână în teren”, a declarat antrenorul Mirel Rădoi, aflat la primul său meci pe banca tehnică a Universităţii.
Universitatea Craiova o va înfrunta în play-off pe Hapoel Beer-Sheva FC (Israel), care a eliminat-o pe FC Lugano (Elveţia) după o dublă manşă victorioasă, 2-0 şi 3-1. Universitatea va juca primul meci pe teren propriu, în data de 18 august, iar manşa secundă, în deplasare, pe 25 august.
Foto: Facebook / Universitatea Craiova 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei