Fotbal / Actorul care a aruncat cu bani falși înspre Blatter a fost arestat

de Cuget Liber Miercuri, 22 Iulie 2015 113
Actorul britanic care a aruncat cu bani falși înspre președintele FIFA, Sepp Blatter, a fost pus sub acuzare de poliția elvețiană după ce a fost arestat și interogat, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, citat de Reuters.

Simon Brodkin, pe numele său de scenă Lee Nelson, a pătruns în sala în care Blatter avea programată întâlnirea cu ziariștii și a apucat să arunce banii în direcția conducătorului FIFA, înainte de a fi evacuat de personalul care asigura securitatea.
"A fost arestat și interogat de poliție", a afirmat un purtător de cuvânt al poliției din Zurich. "Ar putea exista o plângere pentru intrare neautorizată. Nu știm dacă va fi sau nu un proces, acest lucru va fi decis de procuror și va lua ceva timp", a spus el.
FIFA a depus plângere la poliție în legătură cu acest incident, a adăugat purtătorul de cuvânt. Forul fotbalistic mondial nu a fost disponibil imediat pentru comentarii.
Brodkin a rămas pentru puțin timp în arestul poliției și s-a întors în Marea Britanie, potrivit Agerpres.ro
Brodkin este renumit pentru astfel de glume legate de lumea sportului. În vara anului trecut, el a încercat să se alăture naționalei Angliei în momentul îmbarcării în avionul care o transporta în Brazilia, la Cupa Mondială 2014. Actorul a încercat, de asemenea, să se încălzească alături de jucătorii lui Manchester City înaintea unui meci din Premier League, împotriva formației Everton, disputat în 2013.

Taguri

Comentează știrea

costy
22 iulie 2015
afaceri

Oportunitate foarte serioasa de castig acasa! Simplu, comod, convenabil, adica exact ceea ce cauti. Acum este timpul sa uiti alte oferte neserioase si sa incepi sa castigi imediat bani! Nu recrutezi oameni, ci doar desfasori o activitate interesanta si de viitor. Cere mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei