Fotbal / Adversari puternici pentru echipele româneşti, în Europa Conference League

de Sorin MIHALACHE Luni, 19 Iulie 2021 120
Cele trei echipe româneşti care intră în turul secund preliminar al Europa Conference League la fotbal - FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - şi-au aflat, luni, 19 iulie, la tragerea la sorţi efectuată la Nyon, posibilele adversare din turul al treilea preliminar al competiţiei.
FCSB întâlneşte în turul doi pe Şahtior Karaganda (prima manşă, pe 22 iulie, la Bucureşti; manşa a doua, pe 29 iulie, în deplasare), iar dacă va reuşi să elimine formaţia din Kazahstan va juca în turul al treilea preliminar contra formaţiei ucrainene Kolos Kovalivka (locul 4 în campionatul trecut). Prima manşă ar fi în deplasare, pe 5 august, iar revanşa se va disputa la Bucureşti, pe 12 august.
Universitatea Craiova înfruntă în turul doi pe KF Laci (prima manşă, pe 22 iulie, la Elbasan; manşa a doua, pe 29 iulie, la Craiova), iar dacă va trece de echipa albaneză, va avea o adversară de top: Anderlecht Bruxelles, formaţie clasată pe patru în ediţia trecută a campionatului belgian. Prima manşă ar fi la Craiova, pe 5 august, iar a doua, la Bruxelles, pe 12 august.
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va trebui să treacă de la Spartak Trnava (prima manşă pe 22 iulie, în Slovacia, manşa secundă pe 29 iulie) pentru a avea şansa unui duel cu Sutjeska Niksic (Muntenegru) sau Maccabi Tel Aviv (Israel), în turul al treilea preliminar. Sepsi OSK ar fi gazdă în prima manşă, pe 5 august, iar partida revanşă o va juca în deplasare, pe 12 august.
Foto: Facebook / Universitatea Craiova 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei