Fotbal / Andone crede că România putea ajunge în optimi la CM dacă era în grupă cu Panama, Costa Rica și Coreea

de Cuget Liber Luni, 25 Iunie 2018 121
Tehnicianul Ioan Andone, numit, luni, manager general la FC Voluntari, a declarat într-o conferință de presă, că echipa națională a României ar fi putut ajunge în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia dacă ar fi avut o grupă cu Panama, Costa Rica și Coreea de Sud.

El susține că prima reprezentativă, care nu a reușit calificarea la CM 2018, joacă mai bine de la instalarea selecționerului Cosmin Contra. "Dacă prindeam o grupă cu Panama, Costa Rica și Coreea de Sud, probabil că treceam de faza grupelor. Cu Cosmin Contra e altceva, cred că se vede o schimbare. Dacă jucăm pe aceeași linie și ridicăm ștacheta probabil că vom avea șanse chiar și cu Serbia. Deși cred că Serbia e foarte, foarte puternică", a afirmat Andone.

Pentru noul manager general al clubului FC Voluntari, marea dezamăgire de la Cupa Mondială o reprezintă selecționata Poloniei, care este eliminată după înfrângerile cu Senegal și Columbia. El a fost plăcut impresionat Belgia, națională pe care o vede calificată în semifinalele competiției din Rusia.

"Mă bucur că a început să crească nivelul la Cupa Mondială. Începutul nu a fost prea bun, mă așteptam la mai mult. Dar acum a început să crească nivelul. Dintre cele care pleacă, o surpriză pentru mine este Polonia, de la care așteptam mult mai mult. Ei nu au jucat rău în cele două meciuri, dar au făcut greșeli personale foarte multe. Polonia e o echipă extrem de solidă, de aceea spun că m-a decepționat. Până acum e un turneu final al sfârșiturilor de meci. Ca să câștigi în minutul 91 sau 94 înseamnă să ai jucători puternici mental. Cu a fost Germania și Brazilia. Mie Belgia îmi place foarte mult, o văd în primele patru echipe. Pentru că din generația asta a lor peste patru ani nu cred să mai vedem mulți. Pentru mine e o echipă interesantă din Europa", a menționat Andone, potrivit Agerpres.ro.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei