Fotbal / Farul, deplasare dificilă la Voluntari. Hagi: "Trebuie să strângem rândurile dacă vrem în Europa!"

de Sorin MIHALACHE Joi, 31 Martie 2022 238
FCV Farul Constanţa va întâlni pe FC Voluntari, într-o partidă contând pentru etapa a treia a play-off-ului Ligii I la fotbal, programată sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17.30, în deplasare.
„E o perioadă în care trebuie să producem rezultate dacă vrem să ne gândim la o participare în Europa. În următoarele trei meciuri - cu FC Voluntari şi FC Argeş, în deplasare, şi cu Universitatea Craiova, acasă - , trebuie să producem rezultate foarte bune. Şi când spun rezultate bune, mă gândesc la a câştiga meciurile. Sper ca şi jucătorii să înţeleagă acest lucru şi să vorbim după aceste trei meciuri că am făcut jocuri foarte bune şi am acumulat multe puncte care să ne ţină acolo sus în lupta pentru a participa în cupele europene. Motivaţia cea mai mare este acum posibilitatea de a participa în Europa şi trebuie să ne gândim la acest lucru. Acest lucru mi-l doresc.
Cu Voluntari, încercăm să strângem rândurile cu toţi jucătorii care au fost la loturile naţionale şi care s-au întors acasă. Nimic nu e uşor, dar depinde de noi să arătăm acest lucru. Sper să fiu inspirat în ceea ce priveşte echipa pe care o voi alcătui, jucătorii să fie inspiraţi pe teren şi să ne întoarcem cu cele trei puncte acasă”, a declarat, joi, 31 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.
Foto: farulconstanta.com 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei