Fotbal / Intrare pe bază de bilet la amicalul FC Farul - Steaua

de Cristian PAHOMIE Luni, 27 Februarie 2012 968
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, astăzi, pentru "Cuget Liber", că suporterii care vor dori să asiste la amicalul Farul - Steaua vor fi nevoiți să-și cumpere bilete de intrare.
"Accesul în tribune nu va fi gratuit, urmând să se facă pe bază de bilet. Am luat această decizie pentru că antrenamentele pe care le va face Steaua pe terenul nostru, dar și jocul amical vor afecta suprafața de joc, iar apoi vom fi nevoiți să o refacem", a explicat Marcel Lică.
Prețul biletelor nu a fost, însă, stabilit. 
Taguri

Comentează știrea

rechinashu
27 februarie 2012
oi spurcate

pai atunci sa plateasca oile, daca tot strica suprafata!

adn
27 februarie 2012
Da

Mi se pare corect. Sa fim cat mai multi!

Ratza
27 februarie 2012
....

La ce foame aveti in voi trebuia sa cereti banii si pt aerul care`l respira jucatori de la Steaua. Vreti promovare in Lig. A dar nu aveti bani sa refaceti un gazon dupa un meci amical. Vai de mama voastra cu patronul de carton Nedelcu. sunteti penibili vai de voi. Saraciilorrrrrr

giogini
27 februarie 2012
....

Nedelcule esti penibil baaaaaa, nu ai coloana vertebrala. Vrei intrare la u amical ? Asa saracie patroneaza echipa Farul? ba ce cauti tu la echipa asta ma, cum ai pus tu mana pe ea mai sclavule? cere`i ma bani si lu Gigi k si`a permis sa vina in constanta, dai si doua palme k tu esti milionar de carton )) Cata foame zace`n tine .

gigi
27 februarie 2012
....

Nedelcule baga intrare babana la pret k pt asa ai si tu banii sa investesti la echipa. Saracie dute de la Farul k ne`am saturat de tine, si de minciunile tale. Pt vine nea.Gigi sa`ti dea la ...... saracie, patron de liga D . Gigi patron nu tu. Fortza Steaua - Fortza Gigi Becali

s.t
27 februarie 2012
fb

Mai,faristii sunt 150-200.Daca era intrarea moca era plin stadionul.Sa vedem acum cati vin la meci.MU.. steaua!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei