Fotbal / Leonard Strizu, noul antrenor principal al FCSB-ului. „O surpriză plăcută făcută de patron”

de Sorin MIHALACHE Joi, 01 Decembrie 2022 109
Leonard Strizu (55 ani) a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei FCSB. Mihai Pintilii, cel care a fost interimar după demisia lui Nicolae Dică din 1 noiembrie, nu a putut fi instalat principal, deoarece nu deţine licenţa Pro.
Fost antrenor la echipa a doua a grupării patronate de Gigi Becali, Strizu a explicat, într-o conferinţă de presă, că FCSB trebuie să urmeze drumul început de Pintilii.
„A fost o surpriză plăcută făcută de patron. Nu mă gândeam că va apela la mine pentru postul de antrenor. M-a bucurat decizia şi încercăm să creăm o atmosferă plăcută şi să le dăm posibilitatea jucătorilor de a se exprima la un nivel cât mai ridicat. Şi dacă mă chema Mourinho, tot apelam la Pintilii. El a fost al doilea sau al treilea ajutor pentru toţi antrenorii care au fost la echipă. El, prin respectul acordat jucătorilor, e foarte iubit, e normal să fac o colaborare cu Pintilii. Eu i-aş da mult mai multă prioritate lui Pintilii, pentru că ştie tot ce se întâmplă în vestiar. Trebuie urmat acest drum pe care îl are Pintilii cu jucătorii”, a declarat Leonard Strizu.
Foto: Facebook / FCSB 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei