Fotbal / România, remiză albă cu Islanda. Tricolorii, la mâna rezultatelor pentru a prinde barajul

de Sorin MIHALACHE Vineri, 12 Noiembrie 2021 196
Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută în compania reprezentativei Islandei. Disputat pe Stadionul Steaua din Bucureşti, meciul a contat pentru Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.
Cea mai mare ocazie a gol a României a venit în minutul 85, când Ianis Hagi a şutat de la 20 de metri, dar mingea a lovit bara laterală.
Pierzând două puncte uriaşe, incapabilă să desfacă „lacătul” apărării islandeze şi cu un selecţioner rămas fără reacţie, România are acum şansa a doua de a ajunge la baraj, fiind la mâna rezultatelor.
Pentru a prinde in extremis locul al doilea, care asigură barajul pentru Mondialul din Qarar, tricolorii trebuie să câştige duminică în Liechtenstein, iar Islanda să nu piardă în Macedonia de Nord.
În celelalte meciuri din grupă, Macedonia de Nord a învins Armenia, scor 5-0, la Erevan, iar Germania a surclasat, previzibil, Liechtensteinul, scor 9-0.
În clasament, Germania (calificată deja la turneul final) se află pe primul loc, cu 24 de puncte, urmată de Macedonia de Nord, 15 puncte, România, 14 puncte, Armenia, 12 puncte, Islanda, 9 puncte, Liechtenstein, 1 punct.
Duminică, 14 noiembrie, se vor juca ultimele partide din grupă: Armenia - Germania, Macedonia de Nord - Islanda şi Liechtenstein - România (Vaduz), toate de la ora 19:00.
Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei