FOTO / Eveniment sportiv important de karate la Ovidiu. Sunt peste 230 de participanți veniți de la 13 cluburi din România!

de Mircea GHIȚĂ Sâmbătă, 30 Martie 2024 10915
În aceste momente începe cea de a 6-a ediție a Cupei Orașului Ovidiu la Karate. La competiție sunt prezenți peste 230 de participanți veniți de la 13 cluburi din România.

În aceste momente, are loc festivitatea de deschidere a competiției. Sensei Ștefan Ghițulescu de la CSO Ovidiu oferă câteva plachete în semn de apreciere celorlalți sensei care au venit din țară.

Dan RADU, președinte CSO Ovidiu: Ne aflăm la o competiție cu un real succes, asta o spune numărul real de participanți, avem peste 230 de participanți de la 13 cluburi din țară. La Ovidiu, cu fiecare eveniment creăm o sărbătoare și un mediu plăcut pentru sport și pentru copiii din Ovidiu. Suntem la a șasea ediție, vrem să ajungem la cât mai multe ediții și la cât mai mulți participanți.

Sensei Ștefan Ghițulescu, CSO Ovidiu: Avem deja o tradiție de peste cinci ani de zile, suntem fericiți pentru că din ce în ce mai multe cluburi din țară, 13 la număr, își doresc și își manifestă interesul pentru această cupă care în curând va fi luată în vedere la calificarea sportivilor la lotul național, ceea ce ne bucură și ne dă valoare ca și competiție sportivă...Sportul educă și disciplinează atât copiii cât și adulții, iar în artele marțiale ținem la acest lucru. ...Este un domeniu în care copiii riscă accidentări, dar dacă didactica este bună și atmosfera prietenoasă, atunci reușim să atragem copii spre acest sport. 


Taguri

Comentează știrea

DAN
30 martie

Felicitari!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei