Gabriela Szabo: "Una dintre priorități este dezvoltarea sportului de masă"

de Cuget Liber Miercuri, 05 Martie 2014 128
Fosta campioană olimpică Gabriela Szabo, propusă ministru al Tineretului și Sportului, a declarat, ieri, că una dintre prioritățile sale este dezvoltarea sportului de masă, în paralel cu cel de mare performanță. 
"Sunt foarte multe lucruri de făcut în sportul românesc, nu numai promovarea sportului de masă printr-o bază largă de selecție, dar sper și îmi doresc foarte tare ca toate instituțiile sportive din România să pună umărul și să mergem spre victorie. Nu mai avem timp de stat pe margine, pentru că nu se face primăvară cu o singură floare, adică cu un rezultat pe ici, pe colo. Avem nevoie de rezultate, că până la urmă performanța aduce în tribune spectatorii, atrage sponsorii, până la urmă performanța promovează. Deci, avem nevoie de excelență în sport", a spus Szabo, citată de Agerpres. 
Gabriela Szabo a adăugat că o altă prioritate a sa o constituie maximizarea șanselor la viitoarele competiții sportive majore, în special la Jocurile Olimpice. "Obiectivele mele vor fi mai degrabă pe termen lung, de construcție. Trebuie să revigorăm sportul, să-i facem pe români să trăiască la maximum când urmăresc o competiție în care sportivii au șanse la medalii. De aceea, voi investi în resursa umană, pentru că aici este secretul - în profesionalismul și motivația antrenorilor, a conducătorilor de cluburi, a medicilor și echipelor tehnice", a spus Szabo. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei