Liga a II-a la fotbal, Seria I Galerie Foto - FC Farul, remiză albă cu FC Clinceni

de Sorin MIHALACHE Luni, 10 Martie 2014 299
FC Farul nu a reușit mai mult de o remiză albă în partida cu FC Clinceni, disputată sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a 18-a a Ligii a II-a la fotbal, Seria I. 

"Marinarii" s-au mișcat destul de bine în prima repriză, și-au creat situații bune de a marca, prin Igi-roșanu (min. 9 și 25) și Scărlătescu (min. 11 - bară), însă golul nu a venit. În repriza secundă, Clinceniul a echilibrat balanța, lupta s-a mutat mai mult spre centrul terenului, devenind una surdă, astfel încât scorul final, 0-0, este unul just. 

"Mă bucur că am schimbat atitudinea și mentalitatea băieților, care joacă acum ce vreau eu. Am întâlnit o candidată la promovare, cu jucători care au evoluat la Liga I, bine organizată. Rezultatul e important, dar era greu să schimb radical totul în scurtul timp de când sunt la echipă. Am încredere în jucători, deși aștept mai mult de la unii", a declarat, după meci, antrenorul Ștefan Nanu, citat de liga2.ro. 

Tehnicianul a mai spus că la Farul vor mai veni doi jucători, Bârză și Zuluf.

FC Farul: Puia, Băjan, Ghinea, Bumbac (cpt.), Mansur, Scărlătescu (min. 81, Florea), Tothăzan, Apostol, Lădaru (min. 65, Barna), Cristea (min. 90, Coteanu), Igiroșanu. 

În celelalte partide ale rundei, s-au înregistrat următoarele rezultate: CSM Unirea Slobozia - CSMS Iași 0-2, Rapid CFR Suceava - Gloria Buzău 1-0, Dunărea Galați - ACS Berceni 2-2, Rapid București - CF Brăila 5-2. 

În clasament, FC Farul se află pe locul 8, cu 17 puncte, unul mai puțin decât ocupanta locului 6 (ultimul calificant în play-off), Gloria Buzău. Lideră este Rapid București (34 p). 

Etapa viitoare (miercuri, 12 martie), FC Farul va juca, în deplasare, cu CSMS Iași.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei