Gică Hagi va fi socru mare. Ianis Hagi se însoară

de Madalina PETRESCU Miercuri, 21 Iunie 2023 547
Ianis Hagi, fotbalistul în vârstă de 24 de ani, a făcut un pas important și și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar Elena, o tânără studentă din Constanța de origine aromână, împărtășește aceeași origine culturală cu Ianis.

Ianis Hagi nu a cerut-o oriunde pe iubita sa în căsătorie, ci într-un cadru de poveste, chiar în orașul iubirii, la Paris.
Ianis i-a oferit Elenei un inel cu diamant, iar după îmbrăcăminte se pare că tânărul fotbalist a plănuit totul în cel mai mic detaliu.

Tatăl Elenei, Dimciu-Palavoti Tănase, este un renumit om de afaceri cu diverse investiții în domeniul construcțiilor și al agriculturii.
Relația frumoasă dintre Ianis și Elena nu se limitează doar la ei doi, ci și părinții lor se înțeleg de minune.

Gică Hagi s-a declarat bucuros după ce Ianis și-a cerut iubita, Elena Tănase, de soție.

„Sunt bucuros, bravo lui că își asumă, e responsabil. E un copil liniștit care știe ce face în viață. Eu, ca părinte, sunt foarte mulțumit. Încă n-am stabilit nimic, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Le-am zis să se împace, să țină unul la celălalt și să meargă împreună. Așa sunt puternici! E multă fericire. Mă bucur că Ianis crește, copiii devin responsabili. El știe”, a spus Gică Hagi la DigiSport.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei