Gimnaștii constănțeni, "popas" în Bulgaria cu gândul la Campionatul Mondial

de Mihai CHELEȘ Vineri, 22 Aprilie 2016 130
În perioada 22-24 aprilie, la Borovets (Bulgaria), are loc o nouă ediție a Concursului Internațional Open, competiție ce se înscrie ca unul din principalele evenimente din calendarul internațional al gimnasticii aerobice. Întrecerea este și un prilej de verificare pentru sportivi deoarece la mijlocul lunii iulie, la Incheon (Coreea de Sud), va avea loc Campionat Mondial de gimnastică aerobică pentru seniori și juniori.
La întrecerea din Bulgaria vor lua startul peste 400 de sportivi din 25 de țări printre aceștia fiind și gimnaștii din lotul României, dar și sportivi de la UNEFS și Farul Constanța.
Din lotul României fac parte și gimnaștii constănțeni legitimați la CS Farul: Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete și Lucian Săvulescu, alături de un alt sportiv de la CS Farul, Dacian Barna. Echipa Clubului Sportiv Farul Constanța a trimis în țara vecină o delegație de opt sportivi: Lorena Jinga, Ștefan Huștea, Adrian Popa, Leonard Manta, Alexandru Scînteie, Ioana Calenici, Florin Costache și Vincențiu Răducanu.
Tehnicienii care se vor ocupa de evoluția celor trei echipe sunt Mariana Mezei, Mădălina Cioveie și coregrafa Nicoleta Dendiu.
Tot de la CS Farul se vor mai deplasa Cristiana Spînu și Cristina Dulgheroiu, în dublă calitate de antrenor și arbitru. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei