Halterofilii din Ovidiu merg la Cupa României de la Bascov. "Ne dorim să venim învingători acasă"

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 08 Martie 2024 18510
Oraşul Ovidiu a avut întotdeauna rezultate sportive foarte bune atunci când a venit vorba despre competiţiile la care protagoniştii au concurat.
Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu continuă să scoată talente pe bandă rulantă, indiferent despre ce disciplină sportivă vorbim.
La începutul săptămânii următoare se va da startul unei competiții importante de haltere la care vor concura juniori, iar Ovidiu nu va lipsi de la acest eveniment.
În perioada 11-15 martie va începe noul an competițional la nivel național iar prima competiție la haltere este organizata de Complex Sportiv Bascov din Pitești. Competiția este destinată în prima parte juniorilor 3 de 12 ani, iar în cea de-a doua parte juniorilor 1, de 20 ani.
Competiția este de nivel național, în cadrul Cupei României şi are rol de calificare pentru etapa finală, iar cei mai buni, locurile 1, vor primi Cupa României pe categorie de greutate.
CSO Ovidiu participă cu 8 sportivi, dintre care 5 juniori 3 de 12 ani şi 3 juniori 1, de 20 ani.
La categoria de vârstă 12 ani vor concura Andreea Lemnaru (28 kg), Nicoleta Dulce (36 kg), Eduard Manole (28 kg), Victor Oţetaru (40 Kg) şi George Tingan (40 kg).
La categoria de vârstă 20 ani clubul din Ovidiu se va baza pe surorile Gabriela şi Ioana Ţurcanu (76 kg şi 81kg), şi Ionuţ Tucă (109 kg).
„Ne dorim să aducem două Cupe ale României în orașul Ovidiu şi să mulțumim pentru sprijin şi implicare în activitatea sportivă Primăriei orașului Ovidiu, Consiliului Local şi domnului primar George Scupra.
De asemenea, mulțumim echipei sălii de sport cât şi sponsorilor care ne susțin permanent cu echipamente sportive şi vitamine pentru sportivi şi recuperare la cel mai înalt şi profesional nivel”, a declarat antrenorul Eduard Simineanu.
Aşadar, sportivii din Ovidiu merg cu mare încredere la competiţia de la Bascov şi speră să se întoarcă acasă cu cât mai multe medalii strălucitoare. Pregătirea a fost, până în prezent, una intensă şi în acest caz este normal ca staff-ul tehnic, dar şi sportivii, să se gândească că pot avea şanse mari să urce pe podium. Rămâne de văzut dacă aceştia vor face o bucurie tuturor antrenorilor, rudelor, prietenilor şi vor triumfa la Bascov.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei