Handbal / CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Deva au promovat în Liga Naţională

de Sorin MIHALACHE Marţi, 18 Mai 2021 190
Echipele feminine de handbal CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Deva au promovat în Liga Naţională, câştigându-şi dreptul de a evolua în primul eşalon după turneul final al Diviziei A, desfăşurat la Blejoi. 

„Având susținerea administrației locale prin înființarea Clubului Sportiv Municipal, municipiul reședință a județului Hunedoara revine pe prima scenă a handbalului feminin românesc. CSM Deva a avut o singură sincopă în acest sezon, în turneul al doilea de la Târgu Jiu, în rest fetele având victorii pe line. 
Cireașa de tort a fost turneul final, turneu cu trei victorii importante, victorii care arată valoarea, profesionalismul și perseverenta fetelor și staff-ului tehnic și administrativ. Handbalistele de la CSM Deva și-au valorificat din plin superioritatea la capitolele valoare, vârstă și experiență”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, antrenorul principal al CSM Deva, Marian Muntean. 

„Este o promovare în prima ligă a unui grup extraordinar de jucătoare care a pornit pe acest drum în urmă cu cinci ani. Am avut încredere în noi de la începutul sezonului și, pornind cu a patra șansă în turneu, am răsturnat toate previziunile. 
Pentru noi, rezultatul nu este întâmplător, acesta apărând în urma unei munci asidue”, a spus, la rândul său, antrenorul principal al CSU Știința București, Sorin Barza. 

Sezonul competițional viitor se anunţă a fi foarte dificil, pentru că, în Liga Naţională se va reduce numărul echipelor participante, de la 16 la 14. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei