Handbalistele lui Ion Crăciun, în penultimul act, la Campionatul Mondial U20

de Mihai CHELEȘ Joi, 14 Iulie 2016 177
Selecționata României s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin U20, de la Moscova, după ce a trecut, în sferturi, de Croația, scor 21-20 (11-10).
Ca de puține ori în istoria sportului, norocul a fost de partea naționalei României. Cu doar 10 secunde înainte expirării timpului regulamentar, la 21-20 pentru sportivele noastre, Croația a beneficiat de o aruncare de la 7 metri, de care nu a reușit să profite, mingea nimerind bara.
Pentru echipa pregătită de constănțeanul Ion Crăciun au marcat: Alina Ilie (8 goluri), Alexandra Dindiligan (5), Cristina Laslo (3), Andreea Taivan (2), Anca Polocoșer (2) și Lorena Ostase (1).
România va juca astăzi, de la ora 17.30, în semifinale, împotriva echipei similare a Danemarcei, care a trecut în runda precedentă de Suedia, scor 22-15. În cealaltă semifinală, se vor înfrunta Germania și Rusia. 
Taguri

Comentează știrea

Daniel
14 iulie 2016
???

Si cand te gandesti ca erau pe aici o gramada de "latrai" care spuneau ca Ion Craciun nu este antrenor bun pentru CSU Neptun. Acum se vede cine a distrus de fapt echipa Neptunului, nu antrenorul sau jucatoarele au fost de vina, ci idiotii care distrug tot in orasul asta de 10-15 ani.

suporteri
14 iulie 2016
handbal f

Felicitari fetelor si antrenorului, pe care vrem sa-l vedem din nou la C-ta ,la o echipa renascuta ( ca H.C.DobrogeaSsud), de handbal feminin!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei