Ilie Floroiu, preşedinte de onoare al Clubului Sportiv Municipal Constanța

de Sorin MIHALACHE Vineri, 25 Noiembrie 2022 707
Fostul mare campion la atletism Ilie Floroiu, cel care a condus ani la rând Clubul Sportiv Farul Constanţa, dar şi Federaţia Română de Atletism, va deveni preşedinte de onoare al CSM Constanţa.
„Clubul Sportiv Municipal Constanța ajunge într-o nouă etapă de la înființarea sa. Astfel, anunţăm că una dintre legendele sportului dobrogean, Ilie Floroiu, va deveni preşedinte de onoare ale clubului nostru”, a transmis directorul CSM Constanţa, Andrei Talpeş.
Investirea va fi oficializată în cadrul unui eveniment programat vineri, 25 noiembrie, de la ora 13.00, la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța.
Foto: Arhiva Cuget Liber 

UPDATE
Ilie Floroiu:Sunt onorat de funcția care mi-a fost propusă, m-am alăturat acestui proiect pentru a pune umărul la dezvoltarea CSM- ului. Am convingerea că CSM va deveni un club mare, respectat, un reper în sportul românesc.

Andrei Talpeș, director CSM Constața: Am avut emoții când i-am propus domnului Floroiu să fie președinte de onoare. Este unul dintre cei mai buni manageri din sportul românesc. Este transferul anului, am adus omul care de aproape 45 de ani deține recorduri ale României. Vrem sa fim primii la start, dar și primii la sosire. împreună vom face multe lucruri bune pentru sportul constanțean.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei