Incredibil: a pierdut TOTUL! Vezi cu ce se ocupă un fost star al fotbalului mondial!

de Cuget Liber Luni, 13 Ianuarie 2020 726
Intrat în politică, viața fostului fotbalist turc Hakan Șukur s-a schimbat dramatic în urmă cu cinci ani. Inițial a fost prieten și aliat politic al președintelui Erdogan, dar înțelegând în ce direcție merg lucrurile, în 2015, cu un an înainte de puciul care a urmărit îndepărtarea lui Erdogan, a fugit în SUA cu familia. Chiar și așa, departe de focul evenimentelor din Turcia, Hakan Șukur a fost declarat adversar al regimului și consecințele au fost groaznice, pe numele său fiind emis mandat de arestare. Tatăl său a fost închis, casele și conturile confiscate.
În aceste condiții, Șukur nu a mai avut cum să se întrețină și a fost nevoit să se angajeze la o patiserie din Palo Alto, cu specific turcesc și grecesc, în mijlocul bogatașilor din Sillicon Valley, la doi pași de Stanford University.
Hakan Șukur a acordat un interviu cotidianului german Bild, unde a vorbit despre situația incredibilă în care a ajuns. "Erdogan mi-a luat totul. Mi-a luat dreptul la libertate, nu m-a lăsat să mă exprim, nu mi-a dat dreptul să muncesc. Am câteva apartamente în Turcia, dar nu pot să le închiriez. Toți chiriașii care au încercat să stea acolo s-au trezit cu amenințări. Și eu am fost păzit pentru o perioadă după ce m-am mutat aici, am avut sprijinul autorităților. Am ajuns la fundul sacului, trebuie să muncesc în fiecare zi. Eu iubesc Turcia, dar sunt inamicul politicii eronate", a spus Hakan Șukur.
Fost coleg cu Hagi și Popescu la Galatasaray, Hakan Șukur nu vrea cu orice preț ca Erdogan să dispară de la putere, astfel că i-a transmis un mesaj public: "Îi cer lui Erdogan să devină președintele de care Turcia are nevoie".
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei