Investitor surpriză la SSC Farul. Obiectivul - promovarea în prima ligă

de Mihai CHELEȘ Duminică, 15 Iulie 2018 4699
La stadionul "Farul", a avut loc, astăzi, Adunarea Generală a membrilor cotizanți ai SSC Farul, întrunire la care a luat parte și Emanuela Gavrilă, cea care ar urma să preia frâiele clubului costănțean, având alături de ea suporterii alb-albaștri. 

Chiar dacă au declar răspicat în nenumărate rânduri că nu vor lăsa destinele clubului pe mâinile unui singur om, fariștii au căzut de acord pentru o asociere cu femeia de afaceri, ce le-a oferit din prima secundă transparență maximă și promisiunea performanței. Ema Gavrilă a încercat să obțină și marca FC Farul, însă nu a reușit să îl învingă pe Ciprian Marica. 

"Preferăm să ne asociem cu doamna Ema, decât să cedăm clubul unui singur om (n.r. - Ciprian Marica) și să facă el ce vrea. Este o femeie de afaceri de succes, care are ambiții foarte mari. Vrea să facă performanță și să fie prima șefă de club ce activează în prima ligă a României. A fost foarte sinceră cu noi, ne-a spus din start că vede totul ca pe o oportunitatea de afaceri din care toată lumea să aibă de câștigat", au declarat reprezentanții SSC Farul. 

Emanuela Gavrilă a fost iubita lui Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței Radu Mazăre.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei