Iordănescu schimbă echipa în meciul cu Danemarca

de Sandra MIHĂILĂ Marţi, 18 Noiembrie 2014 147
În seara aceasta, pe Arena Națională, de la ora 20.30, naționala de fotbal a României va disputa o partidă test cu reprezentativa similară a Danemarcei. 

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, selecționerul României, Anghel Iordănescu, a declarat că a fost mulțumit de jocul tricolorilor în meciul cu Irlanda de Nord și că, în amicalul cu danezii, va da șanse de afirmare și altor jucători decât cei folosiți în actuala campanie. 

"Cu Danemarca mă interesează și rezultatul, dar vă anunț că vor fi și schimbări în echipă. Vreau să dau șansa și altor jucători. Să-i văd pe toți cei cu care plec la drum. Consider că trebuie să continuăm procesul de selecție, acesta fiind un obiectiv pe termen scurt. Avem jucători noi în lot. Mihai Roman debutează și îi urez o carieră deosebită, sper ca și el să își dorească acest lucru și să impună selecția la națională. Va fi un amical cu o echipă care conduce grupa ei de calificare, cu jucători de la echipe puternice. Cu Danemarca vizăm un rezultat pozitiv, pentru că o victorie ne-ar putea urca în clasamentul FIFA, iar acest detaliu e de luat serios în seamă.

Naționala a fost mereu iubită. Cred în această echipă și cred că se poate, printr-o performanță mare, să con- struim iar o nouă mare echipă", a de- clarat Iordănescu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei