Irina Begu, victorie mare la Adelaide cu Shelby Rogers

de Mircea GHIȚĂ Luni, 02 Ianuarie 2023 132
Irina Begu (32 de ani, numărul 34 WTA) a învins-o pe americanca Shelby Rogers (30 de ani, numărul 47 WTA), în primul tur al turneului de la Adelaide, Australia.
Irina Begu s-a impus în fața lui Shelby Rogers cu scorul de 3-6, 7-6, 6-1, la capătul unei partide ce a durat puțin peste două ore și jumătate.
 
Românca a condus în primul set cu scorul de 3-2, însă a fost egalată pe propriul serviciu și de acolo jucătoarea din Statele Unite s-a desprins la 6-3 și și-a adjudecat primul set.
Jucătoarea din România a fost condusă cu 2-0 în setul al doilea. Irina Begu a revenit spectaculos și, la un moment dat, conducea cu scorul de 4-2. Aceasta conducea chiar și cu scorul de 5-3 și părea că va câștiga ușor setul al doilea, însă Shelby Rogers a egalat.
 
Irina Begu a dus scorul la 6-5, dar americanca a egalat la 6, la capătul unui game foarte intens. Românca a trecut în avantaj, scor 7-6, și a dus setul la tie-break, acolo unde s-a impus cu 7-5.
Al treilea set al meciului a fost câștigat cu ușurință de Irina Begu, scor
6-1, după numai 40 de minute de joc.
Jucătoarea din România va da în turul secund al turneului de la Adelaide peste câștigătoarea înfruntării dintre Jelena Ostapenko (18 WTA) și Karolina Pliskova (31 WTA). 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei