Junioarele de la CS Farul, pe urmele Cătălinei Ponor

de Mihai CHELEȘ Luni, 24 Octombrie 2016 336
În week-end, Sala Sporturilor din Deva a fost gazda întrecerilor Cam-pionatului Național individual al junioarelor l și ll (nivel 3 și 4), competiție la care au luat parte peste 60 de gimnaste legitimate la 22 de cluburi din țară, printre ele și sportive de la CS Farul și CSS 1 Constanța.
Concursul junioarelor I a fost dominat de Olivia Cîmpian, de la CNS Cetate Deva, care s-a aflat într-o formă sportivă extraordinară, reușind să cucerească 4 din cele 5 medalii de aur puse în joc (individual compus, paralele, bârnă și sol).
Sportivele din Constanța au ieșit în evidență în competiția destinată junioarelor ll, nivel 3 și 4. Ioana Stănculescu, de la CS Farul, a fost cea mai titrată sportivă de la nivelul 4, după ce s-a impus la sol și paralele și a terminat pe locul secund la individual compus, în spatele sportivei de la Steaua București, Camelia Anghel. La nivel 3, tot de la CS Farul, Luiza Popa a cucerit aurul la sărituri și s-a clasat pe locul doi la individual compus, fiind întrecută de Miruna Cazan, de la Dinamo București. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei