Liga Naţională de Rugby / CS Năvodari a terminat pe locul trei în clasamentul play-out-ului

de Sorin MIHALACHE Luni, 28 Noiembrie 2022 102
Echipa CS Năvodari (antrenori Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase) a încheiat ediţia 2022 a Ligii Naţionale de Rugby pe locul al treilea în clasamentul play-out-ului, după ce a fost învinsă şi în ultima etapă de campionat.
Disputată pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, partida cu Ştiinţa Petroşani a fost una extrem de echilibrată, însă, din păcate, oaspeţii au avut câştig de cauză. În prima repriză, constănţenii au pus doar trei puncte pe tabelă, Antonio Savu trimiţând balonul printre beţe dintr-o lovitură de pedeapsă. 10-3 pentru Petroşani a fost scorul la pauză, eseurile lui Moala Viliami şi Constantin Ivanciu având să cântărească enorm în economia întâlnirii.
Gazdele au început în forţă repriza secundă. Silviu Braşovianu a culcat balonul în terenul de ţintă advers, încercare rămasă netransformată, 8-10, şi se părea că Năvodariul va întoarce soarta jocului. Din păcate, doar Răzvan Barbu a mai punctat pentru Ştiinţa, dintr-o penalitate, scorul final fiind 8-13.
XXX
CSM Ştiinţa Baia Mare şi CSA Steaua Bucureşti sunt echipele calificate în finala Ligii Naţionale de Rugby, ediţia 2022.
În semifinale, „zimbrii” băimăreni au trecut greu de SCM USV Timişoara, scor 11-9, în timp ce Steaua s-a impus în derby-ul cu adversara de tradiţie, Dinamo, 25-15.
Finalele Ligii Naţionale de Rugby sunt programate duminică, 4 decembrie, pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti.
Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei