Luptător de la LPS Constanța, pe podium la Turneul Internațional de la Plevna

de Mihai CHELEȘ Joi, 14 Decembrie 2017 194
Luptătorul Andrei Savu, pregătit de antrenorul Ioan Giuglea la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, a obținut medalia de argint la Turneul Internațional de cadeți și juniori mici la lupte greco-romane, categoria 70 kg, disputat la Plevna (Bulgaria). 

Lotul tricolor deplasat în țara vecină a ocupat locul 1 pe națiuni, grație numărului impresionant de medalii obținute: patru de aur, două de argint și una de bronz. 

"Andrei Savu a luptat foarte bine la Plevna. Chiar a reușit să îl învingă pe campionul național al Bulgariei. A pierdut ultimul act împotriva vicecampionului Bulgariei, însă s-a comportat foarte bine. Este un tip muncitor și ambițios, care va ajunge departe dacă va continua în acest ritm", a declarat antrenorul Ioan Giuglea. 

Tot în această perioadă, loturile naționale de lupte libere - juniori mici și junioare mici au efectuat un stagiu de pregătire la Predeal, timp de opt zile. 

Lotul feminin a fost coordonat de Cornelius Trucmel, antrenor la CS Poseidon 2 Mai - Limanu. Printre sportivii convocați în acest cantonament, s-au regăsit și constănțenii Loredana Predică, Alexandra Voiculescu, Delia Voiculescu, Nicoleta Tăbârcă, Melisa Grandpierre și Mihai Caraciobanu (legitimați la CS Poseidon 2 Mai - Limanu), Amalia Rătunzeanu (LPS "Nicolae Rotaru") și Denis Chirică (CSS Medgidia). 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei