Mândria Poliției de Frontieră! Agent șef, pentru a treia oară campioană națională la Culturism și Fitness

de Alina DRACOPOL Luni, 20 Mai 2024 565
Agent șef de poliție Pamela Kiss, din cadrul SPF Petea (județul Satu Mare) tocmai a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de Culturism și Fitness organizat la Cluj Napoca, anunță Poliția de Frontieră Română.

Potrivit sursei citate, Pamela a obținut locul I la categoria sub 1,63 cm, fiind campioană absolută la Woman Physique Senioare.
Sub uniforma Poliției de Frontieră Române pe care o poartă cu mândrie zi de zi se ascunde un fizic de invidiat, construit cu mult efort, cu disciplină și perseverență. Se antrenează în fiecare zi și nu se abate de la regulile nutriționale care știe că-i vor asigura succesul în sportul pe care îl practică de atâția ani cu toată pasiunea!
"De aproape patru luni se pregătește pentru competiția la care participă în această perioadă și niciun efort nu-i pare prea apăsător în atingerea obiectivelor pe care și le-a propus. Nici măcar în perioada sărbătorilor Pascale, nu s-a abătut de la drumul său. Dacă mesele noastre, ale tuturor, gemeau sub greutatea preparatelor tradiționale, farfuriile ei arătau desprinse parcă din cărțile nutriționiștilor: legume, pește, pui și orez. Mâine, Pamela va participa la o altă categorie din cadrul aceluiași campionat, iar nouă nu ne rămâne decât să îi ținem pumnii și să o încurajăm în acest demers al său.
Se va bucura de reușita sa alături de soțul ei care îi este mereu alături și o susține în permanență și vor savura împreună o înghețată cu caramel sărat! În semn de solidaritate, promitem și noi să ne delectăm cu o înghețată pentru a-i sărbători Pamelei rezultatele excepționale!", este mesajul Poliției de Frontieră.
sursa foto: Poliția Română de Frontieră Facebook
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei