Maratonistul Robert Cadar a murit. Sportivul a suferit de o formă rară de cancer

de Cuget Liber Duminică, 16 Septembrie 2018 1309
Robert Cadar, inginer de profesie, dar cunoscut în România ca blogger, fotograf, ciclist, alergător montan, s-a stins din viață.
Robert a luptat aproape doi ani cu o formă rară de cancer, însă aproape zi de zi a alergat și în această perioadă și continua să mobilizeze oamenii pentru a-i ajuta pe alții, scrie stirileprotv.ro.
"Azi îngerul meu s-a dus să alerge în cer... a luat cu el inima mea și știu că toată lumea l-a iubit... A fost cel mai minunat om, un luptător cu o voință și un optimist extraordinar care a adus numai bine pentru noi toți,... mie mi-a fost cel mai grozav iubit, soț și prieten... Acum a încheiat cel mai dur maraton, dar l-a încheiat așa cum îl știți voi toți... Te iubesc, îngerul meu!", a scris soția pe profilul de Facebook al lui Robert.
El a coagulat o frumoasă comunitate de alergători în jurul său, pe care i-a implicat în permanență în promovarea cauzelor umanitare diverse. Ba chiar sprijinea și în acest timp - când el însuși avea nevoie de bani pentru investigațiile și terapiile costisitoare din străinătate, fiindcă în România nu există acestea sau nu poți ajunge la ele în timp util - alte cauze umanitare și făcea donații, direct sau prin asociația sa, Asociația Umanitară "Alerg pentru Viață".
În 2014, Robert a fost desemnat voluntarul anului, dupa ce a mobilizat resurse incredibile pentru ajutorarea persoanelor cu handicap, donarea de sange, acțiuni de ecologizare și împădurire. Optimismul său incurabil l-a ajutat să nu se lase doborât de diagnosticul primit, scrie romaiatv.net
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei