Mihaita Nesu a renuntat la scaunul cu rotile. Prima imagine dupa accident

de Cuget Liber Vineri, 13 Aprilie 2018 1874
Mihai Neșu arată și se simte din ce în ce mai bine. Fostul fotbalist a acceptat să apară în calendarul steliștilor. El a renunțat la scaunul cu rotile, iar imaginea postată pe pagina de Facebook dedicată lui a strâns sute de aprecieri. 

Pe 10 mai se vor împlini șapte ani de la accidentarea lui Mihai Neșu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lăsat paralizat.

În urma accidentului suferit în 2011, Mihai Neșu a fost nevoit să-și schimbe întreaga viața. A fost părăsit de soție, a făcut multe tratamente costisitoare și foarte dureroase, iar apoi și-a pierdut părinții. Ca un adevărat campion, fostul stelist nu s-a lăsat doborât de dramele prin care a trecut și a continuat să meargă înainte.


Pe pagina de Facebook dedicată lui, intitulată "Uniți pentru Mihai", a fost postată o fotografie în care fostul internațional român apare fără scaun cu rotile.
Mihai Neșu a fost pozat stând pe un fotoliu, imagine ce face parte dintr-o ședință foto pentru calendarul "UEFAantasticii România 100". Poza a fost făcută luni, 9 aprilie, în a doua zi de Paște.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei