Naţionala României, la EURO 2024. Puşcaş: „Fanii trebuie să ne împingă de la spate în meciul cu Olanda”

de Sorin MIHALACHE Sâmbătă, 29 Iunie 2024 152
Atacantul naţionalei de fotbal a României, George Puşcaş, a declarat, într-un interviu acordat FRF TV, că prima reprezentativă a României, calificată în optimile de finală, poate să scrie în continuare istorie la EURO 2024, acolo unde este încurajată de zeci de mii de suporteri.
„Încă putem scrie istorie la EURO. Acest meci cu Olanda este de o importanţă maximă, are o intensitate şi o presiune la care trebuie să răspundem pregătiţi şi conştienţi de momentul în care ne aflăm. Sper să fim cât mai productivi. Nu e vorba de teamă cu Olanda. Până la urmă e o mândrie pentru că jucăm un meci al eliminării la un European. Nu e nicio teamă, e doar recunoştinţa care ne face să împingem cât mai mult echipa şi să ajungem cât mai departe.
Presiune a fost de la bun început şi va fi mereu pe echipa naţională. A fost o continuă presiune, nu cred că a existat un nivel mai mic sau mai mare. Acum pentru noi n-ar trebui să fie o presiune mai mare, trebuie să ne bucurăm de moment şi să realizăm că tot ceea ce se întâmplă acum merităm pentru că noi am construit drumul ăsta. Presiunea aceasta trebuie să o aducem în favoarea noastră. Fanii trebuie să ne împingă de la spate, iar noi să profităm de căldura lor şi de suportul lor”, a declarat Puşcaş.
Naţionala condusă de Edward Iordănescu va înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, meci care va avea loc în data de 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00.
România a câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei