Nicoliță a semnat cu Aris Limassol

de Cuget Liber Miercuri, 28 Iunie 2017 141
Bănel Nicoliță (32 de ani) este de azi noul jucător al lui Aris Limassol. Fostul internațional și-a pus semnătura pe un contract valabil pe un an cu formația cipriotă.

După ce anul trecut ajunsese în liga a patra, la FC Făurei, iar apoi a retrogradat în liga a doua cu ASA Târgu Mureș, mijlocașul a prins un contract neașteptat în Cipru.
Trecut prin carieră pe la Saint-Etienne și Nantes, Nicoliță va evolua în sezonul viitor la Aris Limassol.
"Am ales Aris pentru că a fost singura ofertă concretă pe care am avut-o. Am mai avut discuții cu două echipe din țară, dar am preferat să merg afară. Sunt pe final de carieră și m-am gândit la familia mea", a spus Nicoliță, pentru Digi Sport, săptămâna trecută. Atunci mai erau de pus la punct mici detalii între părți, dar ciprioții au fost paroliști. Drept urmare, Bănel a semnat azi cu echipa care a terminat pe locul 10 în prima ligă sezonul trecut.
La noua sa echipă, fostul jucător al Stelei va fi coleg cu un alt român: în vârstă de 21 de ani, fundașul Andrei Radu a ajuns la Aris în vara anului trecut, iar în ultima ediție de campionat a bifat 24 de meciuri.
37 de meciuri are Nicoliță pentru naționala României

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei