Nu ratați ediția de mâine! Dosarul Hidrotehnica. Ce spune antrenorul emerit Dumitru Muși

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 28 Octombrie 2015 485
Oricât de multe probleme ați avea programate pentru mâine, găsiți-vă timp și cumpărați ziarul Cuget Liber, pentru că, în paginile sale, veți găsi un punct de vedere foarte interesant al antrenorului emerit Dumitru Muși, privitor la modul în care Complexul Sportiv Hidrotehnica a fost trecut în administrarea Universității Maritime din Constanța. De fapt, o întrebare care face toți banii! 
De asemenea, veți vedea și la ce valoare a fost evaluată, în 2012, baza sportivă din cartierul CET și ce obligații aveau părțile. 

Taguri

Comentează știrea

ruslan
28 octombrie 2015
cum faci bani

Cum faci bani! Ce-ar fi sa descoperi acum un curs exceptional si gratuit in care sa inveti rapid cum faci bani? Noi avem ceea ce-ti trebuie! Afla secretul cum faci bani! In plus, noi iti oferim si sistemul practic, testat, pas cu pas, pe care sa-l aplici si sa ajungi cat mai repede posibil la castiguri! Solicita acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Mishu
28 octombrie 2015
O vaca nemulsa...

Ce rahat sa ne spuna , decat ca muierea aia urata Elena Francu , care-i facea felatie mascariciului dereglat psihic si umflatului adormit in intersectie (si scapat de Dancu C-tin) , este o vaca proasta ?!?

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei