O nouă achiziție la BC Athletic: Brandon Lockhart

de Sorin MIHALACHE Sâmbătă, 25 August 2018 226
BC Athletic Constanța a reușit să perfecteze, săptămâna aceasta, un nou transfer: baschetbalistul Brandon Lockhart a semnat pentru sezonul 2018-2019 contractul cu gruparea de la malul mării.
Coordonator de joc în vârstă de 27 de ani, cu o înălțime de 1.85 m, Lockhart este un produs al celor de la Drury University Athletics, alături de care a și devenit campion în Divizia II în 2013, după care a semnat contracte de jucător profesionist în Liga ProB din Germania cu ScanPlus Elchingen și Rostock Seawolves.
"Fost jucător în liga Pro B a Germaniei la ScanPlus Baskets Elchingen și Rostock Seawolves de-a lungul a trei sezoane, Brandon Lockhart vine la malul mării în «Arena Gladiatorilor din Tomis» și va face parte din rosterul echipei în acest sezon", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș.
★ ★ ★
Sâmbătă, 25 august, și duminică, 26 august, în piațeta "Perla" din Mamaia, se vor disputa întrecerile unei noi ediții a turneului de baschet 3x3 Raiffeisen Bank Constanța Streetplay, competiție organizată de Asociația Județeană de Baschet Constanța și Sport Arena Streetball.
Va fi primul eveniment din sezonul 2018-2019 pentru Sport Arena Streetball Tour, cel mai mare circuit de baschet 3x3 din România. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei