Olimpism / Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, întâlnire la Palatul Victoria cu premierul Nicolae Ciucă

de Sorin MIHALACHE Luni, 27 Iunie 2022 86
Președintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, și secretarul general George Boroi s-au întâlnit, luni, 27 iunie, la Palatul Victoria, cu premierul Nicolae Ciucă.
Temele discutate au fost infrastructura sportivă a Complexului Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani, Centrele Naționale Olimpice pentru Juniori și Tineret, participarea Echipei Olimpice la viitoarele competiții: Festivalurile Olimpice ale Tineretului European din 2022 și 2023, Jocurile Europene 2023 și, nu în ultimul rând, JO Paris 2024, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.
Prim-ministrul Nicolae Ciucă a reconfirmat angajamentul Guvernului de a furniza finanțările necesare pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară, de la Paris, din 2024.
La rândul său, președintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat: „Vrem să subliniem importanța sprijinului oferit tinerilor care se pregătesc în Centrele Naționale Olimpice. E nevoie de condiții de pregătire care să respecte standardele internaționale pentru cei care pot cuceri medalii în următorii ani”.
Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei