Oțelul Galați, a treia înfrângere în Liga Campionilor, scor 0-2 cu Manchester United

de Cuget Liber Miercuri, 19 Octombrie 2011 352
Campioana României, Oțelul Galați, a înregistrat a treia înfrângere în Liga Campionilor, din tot atâtea meciuri disputate, după ce a fost învinsă, aseară, pe Arena Națională, scor 2-0, de Manchester United, în etapa a treia a grupei C.

Golurile au fost marcate de Rooney '64, '90+2 (ambele penalti).
În minutul 64, Wayne Rooney a centrat de pe stânga spre Hernandez, mingea fiind lovită cu mâna de Sergiu Costin. Arbitrul german Felix Brych a acordat lovitură de la 11 metri pentru Manchester United, aceasta fiind transformată de Wayne Rooney.
Din minutul 66, Manchester United a evoluat cu un jucător mai puțin după ce căpitanul Nemanja Vidici a fost eliminat pentru un fault asupra lui Gabriel Giurgiu la mijlocul terenului.
Și Oțelul Galați a rămas cu un jucător mai puțin în teren după ce Milan Perendija a fost eliminat pentru cumul de cartonașe, în minutul 89.
Al doilea gol al englezilor a fost marcat tot din penalti, tot de Rooney, în minutul 90+2, după un fault al lui Antal.
Oțelul Galați: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Filip - Antal, Neagu (Pena '72), Giurgiu, Frunză (S. Ilie '83) - Punosevac (Viglianti '87). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Manchester United: Lindegaard - Fabio (Jones '76), Smalling, Vidici, Evra - Valencia (Evans '71), Carrick, Anderson, Nani - Rooney, Hernandez. Antrenor: Alex Ferguson.
Cartonașe galbene: Râpă '52, Perendija '56, Neagu '62, Sg. Costin '64, Giurgiu '81 / Carrick '54
Cartonașe roșii: Perendija '89 / Vidici '66
Meciul a fost arbitrat de germanul Felix Brych, ajutat de asistenții Thorsten Schiffner și Mark Borsch, iar rezervă a fost Peter Gagelmann. Asistenții suplimentari au fost Christian Dingert și Tobias Welz.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei