Oţelul Galaţi şi-a luat un fundaş croat pentru noua stagiune

de Mircea GHIȚĂ Luni, 17 Iulie 2023 246
Fundașul Dragan Lovric (27 de ani) a semnat un contract cu Oțelul Galați al lui Dorinel Munteanu (55 de ani) valabil până la finalul sezonului 2023/2024, după cum a anunțat gruparea moldavă.
„SC Oțelul Galați l-a legitimat pe Dragan Lovric, fundaș central de naționalitate croată, jucător care a intrat deja în programul de pregătire al tehnicianului Dorinel Munteanu. Lovric, 27 de ani, 1.91 metri, a semnat un contract pe un an de zile, cu posibilitatea prelungirii înțelegerii.
Ultima dată, fotbalistul născut la Split a jucat pentru Ararat-Armenia, echipă cu care a terminat campionatul pe locul al treilea. De-a lungul carierei, Drăgan a îmbrăcat, printre altele, tricoul formațiilor Kryvbas (Ucraina), NS Mura (Slovenia), Zrinjski Mostar (Bosnia și Herțegovina) sau HNK Sibenik (Croația). De menționat că noul component al Oțelului, după ce a trecut pe la academiile de juniori ale grupărilor RNK Split și HNK Gorica, a fost în perioada 2015-2019 proprietatea clubului italian Catania. S-a bucurat atunci de selecționarea la reprezentativa U20 a Croației”, a transmis Oțelul, pe site-ul oficial.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei